TEKİRDAĞ / MARMARA EREĞLİSİ - Marmaraereğlisi Anadolu İmam Hatip Lisesi

SEN VARSAN GELECEKTE VAR PROJE HABERLERİ

Ekm

Projemizde yer alan  dış  paydaşlarımızla yapılan protokoller aracılığıyla projemize sağlayacakları destekler imza altına alınmıştır. Her kurumla ayrı ayrı protokoller imzalanmıştır.

Ekm

Marmaraereğlisi Kaymakamlığı ve Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyum başkanlığında yürütmüş olduğumuz projenin içerigine dair tüm bilgiler yer almaktadır.

Kas

Marmaraereğlisi İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Metin TEMİZER, ilçemiz Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü, okulumuzun faaliyete koyduğu "Sen Varsan Gelecek de Var" projesi ile ilgili biraraya geldiler. Okul müdürümüz Proje faaliyetlerimize dair beklentilerimiz hususunda görüşlerini bildirdi ve protokol imzalandı. İçten ve samimi yaklaşımlarından dolayı Sayın İlçe Emniyet müdürümüze şükranlarımızı arz ederiz.

Kas

Okulumuzda yürütülmekte olan "Sen Varsan Gelecek de Var" projemiz kapsamında özellikle değerlerimizle varız faaliyet alanına yönelik ilçemiz Müftülüğü ile işbirliği protolümüzü gerçekleştirdik. İlçe Müftümüz Sayın Muhammet Ali ÖZER Beye ve müftülük eğitim personellerine yakın ilgi ve işbirlikleri için şükranlarımızı sunarız.