TEKİRDAĞ / MARMARA EREĞLİSİ - Marmaraereğlisi Anadolu İmam Hatip Lisesi

VİZYONUMUZ

Öğrencilerimizin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen bireyler olması için çalışılan bu yolda gelişime ayak uydurmak ve her zaman islam dini ve bilim ışığında ilerlemekteyiz. Bu ilerlemenin daha sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için geleceğe yönelik planlar vazgeçilmezdir.

Bu yıldan itibaren okulumuz bünyesinde kurulan ekip ile beraber, milletimizin geleceği olan öğrencilerimizin, evlatlarımızın gelişimi için durmadan ilerleyeceğiz. İlk 5 yıllık süreçte okulumuzda uygulamayı düşündüğümüz planlarımızı okul strateji ekibi olarak tam olarak uygulamak ve planlı bir şekilde ilerleyişimizi sürdürmek en tabi görevimizdir.

Bu bağlamda ekip çalışması ve ekip ruhu çok önemlidir. Okulumuzun da gelecek hedeflere ulaşması tüm paydaşlarımızın desteği ve katkısı ile mümkün olacaktır.

Yayın: 08.10.2022 - Güncelleme: 08.10.2022 17:10 - Görüntülenme: 132